over ons

portfolio

Huwelijk
Studio & locatieshoots
Afscheid
Bedrijven

tarieven

nieuws

contact

galerij

1 foto zegt meer dan 1000 woorden…

Brigit Strijbos, getrouwd met haar jeugdliefde Peter. Samen hebben zij 2 zonen en genieten ze graag van het leven. Brigit is opgegroeid in Middelbeers maar woont en werkt al sinds 1992 in Veldhoven. Zij gelooft in positiviteit, oprechtheid, liefde, doorzetten en je dromen volgen. Sinds 2009 is zij eigenaresse van Brigit Strijbos Fotografie, afgekort BS Fotografie. Na enige jaren alleen het bedrijf te hebben gerund werkt zij momenteel met een team fotografen. Deze zijn met zorg geselecteerd en hebben hun praktijkervaring bij haar opgedaan. BS Fotografie is gespecialiseerd in het maken van beelden met gevoel. Heeft een brede werkwijze die ervoor zorgt dat ze nooit op de automatische piloot werken. Iedere dag en ieder moment is anders, dit houdt BS Fotografie bij elke opdracht scherp. Het team is altijd professioneel, betrokken, puur, eerlijk en snel. BS Fotografie werkt uitsluitend met hoogwaardige, professionele apparatuur en producten.

Brigit

Eigenaresse
& allround werkzaam

Brigit is een van de gelukkige mensen die van haar hobby haar beroep heeft mogen maken. Zij voelt mensen goed aan, is aangenaam en rustig in de omgang, heeft veel ervaring en is gedreven in haar werk. Brigit is altijd op zoek naar dat ene plaatje...

Chantal

Fotograaf voor Huwelijk & Familieshoots

Chantal is een gedreven, spontane en enthousiaste fotograaf. Zij weet situaties goed in te schatten, is goed in de omgang met kinderen en blijft rustig op stressvolle momenten.

Kristie

Fotograaf voor Huwelijk
& Bedrijf

Kristie is een prettige en opgewekte fotograaf met hoogstaand technisch ontwikkelde vaardigheden. Zij weet wat ze wil maken en kan dat op een duidelijke manier overbrengen en sturen.

Monique

Fotograaf voor Huwelijk
& Afscheid

Monique heeft een mooie kijk op fotografie. Zij heeft een innemende persoonlijkheid en weet mensen op een natuurlijke en ongedwongen manier op hun gemak te stellen.