over ons

portfolio

Huwelijk
Studio & locatieshoots
Afscheid
Bedrijven

tarieven

nieuws

contact

galerij

Bedrijfsfotografie

Service en kwaliteit

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog aangeschreven, alles wordt afgestemd op jullie wensen en kan snel geleverd worden. We beschikken over een mobiele studio zodat we ook bij bedrijven op locatie kunnen fotograferen. Hierdoor komen foto’s vaak krachtiger over en ademen nog meer de sfeer van het bedrijf uit.

Persoonlijk en snel

BS Fotografie brengt jullie bedrijf kleurrijk en sfeervol in beeld. Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken en we denken mee met de klant. Ons team fotografeert ook evenementen en bedrijfsfeesten. Om de privacy van gasten te waarborgen hebben wij op onze website een speciale inlogpagina. Snelle levering is gegarandeerd

Interesse?

Wij komen graag langs om samen de wensen en mogelijkheden door te nemen. Aan de hand daarvan maken we een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Recensies

Met rust en geduld wist BS Fotografie iedereen op hun gemak te stellen en naar tevredenheid te fotograferen. Heel vakkundig en prettig in de omgang. Bedankt!

BS Fotografie wist een heel persoonlijke draai te geven aan de anders zakelijke foto’s. Fijn dat ze mee dacht om een goed resultaat neer te zetten. Professioneel en duidelijk. Top resultaat.

Professioneel en prettig in de omgang.

De dag na ons bedrijfsfeest stonden de foto’s al online. Super leuk om zo snel te kunnen na genieten met de foto’s.

Bekijk hier sfeerimpressies