Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL

Bedrijfsfotografie

Team & Profielfoto’s

Een goede teamfoto en/of profielfoto zijn een must in deze tijd waarin social media en online vergaderingen een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven zijn geworden. Ze zeggen veel over jou en je bedrijf.

BS Fotografie verzorgt team en profielfoto’s op een kleurrijke en stijlvolle manier. We beschikken over meerdere kleuren achtergronden in onze studio maar werken ook graag met een originele achtergrond uit het bedrijf zelf, voor een unieke en authentieke uitstraling. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog aangeschreven en alles wordt afgestemd op de wensen van onze klant. We beschikken over een mobiele studio zodat we ook op locatie kunnen fotograferen.

Bedrijfspresentaties

Met enige regelmaat verzorgen wij bedrijfspresentaties. BS Fotografie brengt hierbij je bedrijf in beeld zoals het is, het liefst doen we dit met de mensen die er werken. Geen perfect ogende stockfoto’s die je concurrent wellicht ook gebruikt, maar unieke beelden die de visie van je bedrijf uitstralen. Met de focus op de juiste plek maken we overzichten, detailfoto’s en laten het unieke karakter van je bedrijf zien. Maak het geheel compleet met beelden van reeds gemaakte projecten, en ook voor producten hebben wij meerdere technieken om deze op een originele manier vast te leggen. Wij verzorgen het geheel naar wens en de foto’s kan je o.a. gebruiken op social media, in je portfolio en bij presentaties.

Interesse?

Wij komen graag langs om samen de wensen en mogelijkheden door te nemen. Aan de hand daarvan maken we een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Recensies

Brigit is een erg professionele fotograaf, die ons bedrijfsproces perfect vast heeft weten te leggen. De foto's zijn van hoge kwaliteit, Brigit snapte precies naar wat voor beeld wij op zoek waren.

Marieke Hoevenaars, Piet Hoevenaars Sign Industries

Dank voor de snelle, soepele shoot van vanmiddag. Wat ik al gezien heb ziet er super goed uit. Ik ben erg benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat.

Martijn van der Pijl, SlimBezig

Brigit zorgt voor rust, denkt mee en neemt de tijd om mensen op hun gemak te stellen. Hierdoor creeert zij een ongedwongen sfeer die je terug ziet in de foto's. Door haar inzet en geduld heeft deze fotosessie ons een groot aanbod aan diverse prachtige foto's gebracht. Bedankt!

Pilates Premium Place, Diani

Of het nu om interieur, het terras, het eten of om sfeerbeelden gaat, Brigit weet ons bedrijf ieder jaar weer geweldig op de foto vast te leggen. Samen met het fijne, persoonlijke contact, een samenwerking die we graag nog heel lang voortzetten

Inge Bakker, Boscafe Molenvelden

Bekijk hier sfeerimpressies