over ons

portfolio

Huwelijk
Studio & locatieshoots
Bedrijven

tarieven

nieuws

contact

galerij

Huwelijksfotografie

Ongedwongen en spontaan

BS Fotografie legt jullie trouwdag ongedwongen, spontaan, origineel en stijlvol vast.
Ons team werkt nooit op de automatische piloot en maakt voor ieder bruidspaar een uniek, origineel en op maat gemaakt product. We blijven op de achtergrond, maar zijn tegelijkertijd dichtbij, zonder dat je het merkt. Indien nodig helpen wij jullie om de geposeerde momenten spontaan en ongedwongen te laten voelen.

De laatste trends

BS Fotografie werkt uitsluitend met hoogwaardige, professionele producten en volgt de laatste trends op het gebied van bruidsfotografie. Uiterlijk twee weken na de bruiloft leveren wij het digitale album aan. Uiteraard krijgen jullie inspraak op de vormgeving. Daarnaast ontvangt elk bruidspaar alle bestanden uitgewerkt en digitaal aangeleverd in hoge resolutie.

Interesse?

Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze studio.
Samen nemen we jullie wensen door en laten onze mogelijkheden zien. Aan de hand daarvan maken we een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Bekijk hier trouwalbums

Bekijk hier trouwfotosliders

Recensies

Warm, oprecht, geïnteresseerd, rustig, enthousiast en boordevol ervaring. Wij zijn meer dan tevreden over zowel de fijne samenwerking als het prachtige eindresultaat en kunnen BS Fotografie zeker aanbevelen!

Luuk & Karin

BS Fotografie heeft een supermooie bruidsreportage voor ons gemaakt! Geweldig om onze dag keer op keer opnieuw te kunnen beleven bij het zien van ons fotoboek en slideshow. Helemaal top!

Marieke & Roland

Wij zijn superblij met onze trouwfoto‘s!! Mooie warme en soms emotionele momenten zijn perfect vastgelegd.

Cindy & Marijn

Het was een super dag met hele mooie foto’s. Dank daarvoor!

Michael & Lisa

Wij hebben genoten van onze trouwdag en genieten nu na van de geweldige foto’s. Mooie weergave in luxe album, persoonlijke en prettige samenwerking met professionele aanpak! Bedankt!

Erica & Sander

Super fijn dat wij mochten mee beslissen in de vormgeving van ons album. En blij dat we ALLE foto’s van onze dag hebben gekregen. Blij met eindresultaat!

Kristel & Maurice

Wauw!!! Wij hebben weer zitten genieten van jouw foto's. Jij hebt aan alles gedacht en was zo te zien overal...Geweldig!!!

William & Ellen

Bekijk hier sfeerimpressies