Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL

Huwelijksfotografie

Uniek, persoonlijk & ongedwongen

BS Fotografie legt jullie trouwdag ongedwongen, spontaan en stijlvol vast. Ons team werkt nooit op de automatische piloot en maakt voor ieder bruidspaar een uniek en op maat gemaakt product. Bij ons hoef je niet te poseren, terwijl jullie genieten van je huwelijksdag maken wij een realistisch beeldverslag met overzichten, details en alle bijzondere momenten. We blijven op de achtergrond, maar zijn tegelijkertijd overal en heel dichtbij, zonder dat je het merkt. Indien nodig helpen wij jullie om de geposeerde momenten spontaan en ongedwongen te laten voelen.

Professionaliteit & kwaliteit

BS Fotografie werkt uitsluitend met hoogwaardige, professionele producten en volgt de laatste trends op het gebied van bruidsfotografie. Wij vinden het belangrijk om binnen een week na de bruiloft een sneak peak te laten zien. Daarnaast is ons streven om binnen 2-3 weken na de bruiloft het digitale album aan te leveren. Uiteraard krijgen jullie inspraak op de vormgeving van het album. Ieder bruidspaar ontvangt alle bestanden, netjes na bewerkt en digitaal geleverd in hoge resolutie.

Interesse?

Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze studio.
Samen nemen we jullie wensen door en laten onze mogelijkheden zien. Aan de hand daarvan maken we een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Voorbeeldalbum

Bekijk hier trouwfotosliders

Recensies

Brigit was fotograaf op onze bruiloft. Het was geweldig. Een aantal dagen na de bruiloft kregen we al een filmpje met een aantal trouwfoto's, super snel en super leuk! In één woord, TOPfotograaf!!

Chloe & Johan (bruiloft 2022)

We hebben een onvergetelijke trouwdag gehad. En daarbij speelde Chantal echt een grote rol. Wat een top mens. Dank je wel!!

Jordy & Marieke (bruiloft 2022)

Brigit is very professional and takes photo's where necessary without us having to mention it. She is able to capture the beautiful moments in a natural way as well! (we hate posing in front of camera ;-) )

Jiebo & Chinyuan (wedding 2022)

Brigit is een fijne vriendelijke vrouw met verstand van zaken. Tijdens de voorbereidingen heeft ze ons warm geholpen met onze vragen en werden plannen naar onze wensen ingevuld. Ellen & Eva waren onze fotografen. Zij hebben meegedacht om alles zo perfect mogelijk te laten verlopen. Heel behulpzaam en met mooi resultaat.

Kim & Robert (bruiloft 2022)

Complimenten aan Chantal die onze trouwdag heeft vast gelegd. Het contact was heel goed en ontspannen. Bedankt voor het enthousiasme, niks was te gek! Dit hoorden we ook terug van meerdere gasten. De communicatie vooraf en achteraf met Brigit was fijn. Kortom, een aanrader!

Jonar & Nathalie (bruiloft 2022)

BS Fotografie ontmoet op een trouwbeurs. Ze denken mee, zijn flexibel, ontzorgen en het resultaat mag er ook zeker zijn. Brigit Bedankt!!

Dennis & Maxime (bruiloft 2022)

BS Fotografie (Brigit) verzorgde de foto's voor onze bruiloft. Naast de prachtige foto's denkt ze ook mee met posities en locaties. Wat haar zo goed maakt is dat je er geen last van hebt. Je hebt niet eens in de gaten dat er tijdens de ceremonie foto's worden gemaakt. Zeker een aanrader voor iedereen!

John en Dominique (bruiloft 2022)

Wauw! We hebben de slider al minstens 50x bekeken, wat een heerlijke foto's van een prachtige dag. We hebben een perfecte dag gehad en waren erg blij met Eva en Ellen!

Kim & Robbert

Wauw!! Wat ontzettend mooi. Prachtig. Wij zitten weer helemaal in onze bruiloft als we de foto's bekijken. Grote dank!

Nelis & Marijke (bruiloft 2022)

Bekijk hier sfeerimpressies