over ons

portfolio

Huwelijk
Studio & locatieshoots
Afscheid
Bedrijven

tarieven

nieuws

contact

login

Afscheidsfotografie

Persoonlijk

Afscheidsfotografie is een bijzonder en dankbaar onderdeel van BS Fotografie.
We verzorgen uitvaart- en afscheidsfotografie in de breedste zin van het woord.
Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, zijn professioneel en in staat om onze emoties te parkeren op momenten waar dat nodig is.

Discreet en respectvol

Wij werken met oog voor detail, sfeer en gevoel. We blijven op gepaste afstand maar zijn tegelijk heel dichtbij, zonder dat je het merkt. Altijd discreet en respectvol.
De gebeurtenis wordt vastgelegd in mooie en unieke beelden waarna ze door ons verwerkt worden tot een dierbare herinnering. Alles wordt afgestemd op jullie persoonlijke wensen en behoeften.

Meer informatie?

Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we jullie wensen door en laten onze mogelijkheden zien.

De gemaakte beelden kunnen wij samenvatten in een album of slideshow op muziek. Er zijn vele mogelijkheden. Het geheel wordt afgestemd op jullie persoonlijke wensen en behoeften.

Uit respect voor nabestaanden en overledenen laten wij hieronder een beperkte selectie foto’s zien. In een persoonlijk gesprek kunnen wij meer laten zien.

Bekijk hier fotosliders

Bekijk hier fotoalbums

Recensies

Ik was ontroerd toen ik zag wat je hebt gemaakt. Prachtig! Het is zo tastbaar en zo echt. Fantastisch dat je dit voor ons hebt gedaan.

Sibel

Tijdens de zwangerschap je baby verliezen is ongelooflijk moeilijk en ontzettend verdrietig. Dankzij de respectvolle wijze van fotograferen heb ik altijd een liefdevolle herinnering aan ons zoontje Ferran. Zo wordt de hardheid van het definitieve afscheid een beetje verzacht.

Tiana

Terwijl wij de fotograaf bijna niet hebben opgemerkt is het afscheid en de uitvaart van mijn vader met veel gevoel en heel gedetailleerd gefotografeerd. Het album is ook erg mooi geworden. Goed verzorgd allemaal en zeer waardevol. Bedankt daarvoor!

Henk

Heel mooi…word er gewoon stil van…

Cindy

De herinneringen aan deze dag blijven bestaan voor de kinderen doordat ze in beeld zijn gebracht. Zo kan nooit worden vergeten dat er ruimte was voor het verdriet, maar ook voor een warme en oprechte glimlach.

Karel

De kleine details, die je zelf niet bewust opneemt door je verdriet. Zo waardevol vastgelegd, ik kijk vaak terug in het album.

Angelique

Ik kijk vaak in het album en blijf nieuwe dingen zien. Dingen die me op die dag zijn ontgaan. Zo waardevol.

Kristel

Bekijk hier sfeerimpressies